Bulavin L. A. Nonthermal influence of mm-range electromagnetic radiation on peroxide oxidation of egg yolk lipoproteins. Modification of the Onsager model / L. A. Bulavin, N. M. Zabolotna // Доп. НАН України. - 2000. - № 4. - С. 89-93. - Бібліогр.: 5 назв. - англ.Досліджено процес перекисного окиснення, що відбувається у водному розчині жовткових ліпопротеїнів. Зареєстровано інтенсивність люмінесценції, що супроводжує цей процес. Встановлено, що опромінення розчину електромагнітним випромінюванням (58,0 - 59,0)ГГц з інтенсивністю (10-6 - 10-7) Вт/см2 протягом 5 хвилин призводить до зростання інтенсивності у 1,3 - 1,5 разів. Запропоновано теоретичну модель на основі моделі Онзагера, що пояснює дані експериментів. Індекс рубрикатора НБУВ: Г542.334
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж22412/а Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|