РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000483069<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Поліщук О. М. 
Організаційно-економічні чинники підвищення конкурентоспроможності галузі м'ясного скотарства : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / О. М. Поліщук; Київ. нац. ун-т технологій та дизайну. - К., 2013. - 20 c. - укp.

Розглянуто теоретичні, методичні та практичні питання підвищення конкурентоспроможності галузі м'ясного скотарства. Проаналізовано економічну сутність поняття "конкуренція" та "конкурентоспроможність". Розглянуто шляхи формування конкурентних відносин в сфері аграрного виробництва на основі зарубіжного досвіду. Визначено динаміку та тенденції розвитку галузі м'ясного скотарства, виявлено основні чинники забезпечення якості та формування собівартості продукції м'ясного скотарства. Обгрунтовано складові механізму підвищення конкурентоспроможності м'ясного скотарства. Розроблено комплексну систему ефективного ведення галузі.


Індекс рубрикатора НБУВ: У532.525.0-451.52-13 + У9(4УКР-4ЧЕК)325.250.0-451.52-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА399989 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського