Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000485603<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Зайцева Н. О. Економічне вимірювання резервів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Н. О. Зайцева; Одес. нац. екон. ун-т. - О., 2013. - 20 c. - укp.Розроблено новий теоретико-методичний підхід до здійснення економічного вимірювання конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості та ідентифікації резервів її підвищення. Запропоновано підхід до виявлення резервів підвищення результативної ознаки із послідовним залученням комплексних (інтегральних), матричних та багатовимірних статистичних методів, зокрема канонічного і регресійного аналізу. Розроблено науково-методичні основи економічного вимірювання резервів підвищення конкурентоспроможності промислових підприємств, які проілюстровані на прикладі ряду підприємств виноробної промисловості південного регіону України. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР3)306.752.51-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА399867 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|