Бідюк Д. О. Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Д. О. Бідюк; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 c. - укp.Увагу приділено науковому обгрунтуванню та розробці технології продукту сирного кисломолочного на основі сиру кисломолочного нежирного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу з ядра соняшникового насіння й олії соняшникової рафінованої дезодорованої. Встановлено вплив технологічних чинників і рецептурного складу на органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні та функціонально-технологічні показники рослинного наповнювача емульсійного типу на основі ядра соняшникового насіння. На підставі вивчення основних показників якості продукту сирного кисломолочного доведено доцільність використання й обгрунтовано вміст у його складі рослинного наповнювача емульсійного типу. Встановлено харчову та біологічну цінність, показники безпечності продукту сирного кисломолочного, обгрунтовано тривалість його зберігання. Розроблено асортимент нової кулінарної продукції на основі та з використанням продукту сирного кисломолочного. Розроблено проект нормативної та технологічної документації, здійснено заходи щодо впровадження нової технології в заклади ресторанного господарства та молокопереробні підприємства. Доведено економічну ефективність від впровадження продукту сирного кисломолочного у виробництво. Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.3-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА400179 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|