Бадрук В. В. Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / В. В. Бадрук; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 c. - укp.Розроблено маршмелоу спеціального призначення (функціонального, дієтичного та дієтично-функціонального). Визначено технологічні та фізіологічні властивості нових виробів маршмелоу спеціального призначення. Розроблено його технологію з використанням цукрозамінників нового покоління, моноцукриду фруктози, солодових екстрактів, овочевих соків, екстрактів чорного та зеленого чаю, пластівців пшеничних зародків. Інноваційні технології маршмелоу розглянуто як великі технологічні системи з визначенням критерію ефективності функціонування всієї системи та окремих підсистем. Розроблено рецептури на нові види маршмелоу. Індекс рубрикатора НБУВ: Л868-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА401297 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|