Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000487334<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Кишенько І. І. Теорія моделювання складу солених м'ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних систем : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / І. І. Кишенько; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 46 c. - укp.На прикладі провідних підприємств м'ясопереробної галузі проведено якісний аналіз сировинної бази м'ясопереробної галузі України. Встановлено високий ступінь поширення м'ясної сировини з різними біо- та фізико-хімічними властивостями. Визначено перспективні напрями та способи корегування, регулювання та покращання функціонально-технологічних властивостей м'ясної сировини шляхом використання багатофункціональних розсільних колоїдних систем. Теоретично й експериментально обгрунтовано їх склад на підставі аналізу сумісності компонентів. Розширено традиційне уявлення про раціональне використання таких компонентів як тваринні білки вторинної сировини, плазми крові та гемоглобіну крові тварин. Обгрунтовано теорію моделювання складу солених м'ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних систем. Розроблено, апробовано та впроваджено у виробництво технології копчено-варених виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА402078 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|