Станько В. Ю. Ефективність м'ясного скотарства у сільськогосподарських підприємствах : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / В. Ю. Станько; Львів. нац. аграр. ун-т. - Л., 2013. - 20 c. - укp.Досліджено науково-практичне забезпечення розвитку та ефективне функціонування одного з важливих підрозділів національної економіки - м’ясного скотарства (МС) - за умов розвитку ринкових відносин в Україні. Обгрунтовано пріоритети розвитку галузі МС, яка виступає цілісною виробничо-господарською системою, що об’єднує спеціалізовані підприємства з вирощування та відгодівлі великої рогатої худоби, підприємства, що забезпечують доставку та збут продукції, відтворення племінних якостей, беруть участь у науково-дослідних, проектно-конструкторських і технологічних розробках з метою насичення продовольчого ринку якісними м’ясом і м’ясопродуктами власного виробництва, досягнення продовольчої незалежності держави та збільшення експорту продукції. Доведено, що стратегічними пріоритетними напрямами конкурентоспроможного розвитку МС мають стати: державна підтримка розвитку МС, удосконалення породного складу тварин м’ясного напряму, впровадження інноваційних технологій вирощування тварин, формування та функціонування ринку м’яса яловичини, сприяння залученню інвестицій у галузь, удосконалення системи ціноутворення. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.250.0-451.52-07 + У9(4УКР)325.250.0-451.52-07
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА402150 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|