РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000488703<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мардар М. Р. 
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / М. Р. Мардар; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 38 c. - укp.

Обгрунтовано шляхи покращання споживних властивостей нових зернових продуктів та удосконалено методологію збагачення зернових продуктів обмежувальними мікро- та макронутрієнтами для оздоровчого харчування населення. Розроблено систему моделей формування таких властивостей, комплексного товарознавчого оцінювання готових до вживання продуктів та стимулювання їх товароруху на споживчий ринок. Запропоновано рецептури екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності та хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. Здійснено товарознавче оцінювання нових зернових продуктів на основі аналізу органолептичних та фізико-хімічних показників якості, харчової та біологічної цінності, показників безпечності та медико-біологічних досліджень, розраховано комплексний показник якості. Досліджено зміни показників якості розроблених продуктів у процесі зберігання та вплив на ці зміни різних видів паковання, у результаті встановлено гарантований термін зберігання. Розроблено комплекс заходів щодо просування збагачених продуктів харчування на ринок. Наведено ієрархічну класифікацію сухих зернових сніданків за ознаками, які впливають на формування споживних властивостей продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-106 + Л975

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА403865 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського