Лутковська С. М. Формування екологічної компетентності майбутніх молодших спеціалістів переробної харчової промисловості в аграрних коледжах : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / С. М. Лутковська; Вінниц. держ. пед. ун-т ім. М. Коцюбинського. - Вінниця, 2014. - 20 c. - укp.Розкрито зміст понять "екологічна компетентність майбутніх молодших спеціалістів (ММС) харчової промисловості", визначено структуру екологічних навчальних компетентностей, що формуються в процесі підготовки ММС. Охарактеризовано модель формування екологічної компетентності ММС в аграрному коледжі, яка є цілісним багаторівневим комплексом із залежними функціонально значущими елементами. Обгрунтовано доцільність упровадження в навчальний процес засобів інформаційно-комунікаційних технологій, спрямованих на розвиток екологічної компетентності ММС в аграрному коледжі. Зазначено, що за нинішніх умов значно розширилися можливості зацікавленої, професійно орієнтованої взаємодії викладача та студента завдяки новим формам організації навчальної діяльності - індивідуальній і самостійній роботі та використанню методів активного навчання, серед яких, ділові ігри, тренінги, проекти, веб-квести, історії з життя, дискусії. Індекс рубрикатора НБУВ: Б1 р(4УКР)3-2,022
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА407856 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|