РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000492726<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Іванченко О. В. 
Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / О. В. Іванченко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 c. - укp.

Запропоновано фізико-математичну модель адіабатичного нагрівання за стиснення продукту з урахуванням нестаціонарного просторово-неоднорідного розподілу температури усередині зразка. Здійснено порівняльний аналіз енерговитрат на процес денатурації білка з використанням високого тиску та температури. Визначено значення параметрів процесу обробки, які забезпечують мікробіологічну стерильність рідких курячих яєць. Досліджено фізико-технологічні показники рідкого курячого яйця, обробленого високим тиском, мікробіологічних і споживчих характеристик продукту в процесі його тривалого зберігання. Розроблено метод кількісної оцінки ступеня данатурації рідкого курячого яйця за його обробки високим тиском.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л932

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА387189 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського