![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000492726<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Іванченко О. В. Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / О. В. Іванченко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 c. - укp.Запропоновано фізико-математичну модель адіабатичного нагрівання за стиснення продукту з урахуванням нестаціонарного просторово-неоднорідного розподілу температури усередині зразка. Здійснено порівняльний аналіз енерговитрат на процес денатурації білка з використанням високого тиску та температури. Визначено значення параметрів процесу обробки, які забезпечують мікробіологічну стерильність рідких курячих яєць. Досліджено фізико-технологічні показники рідкого курячого яйця, обробленого високим тиском, мікробіологічних і споживчих характеристик продукту в процесі його тривалого зберігання. Розроблено метод кількісної оцінки ступеня данатурації рідкого курячого яйця за його обробки високим тиском. Індекс рубрикатора НБУВ: Л932
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА387189 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|