![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000493234<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Сапожнікова Н. Ю. Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Н. Ю. Сапожнікова; МОНМС України, Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 c. - укp.Вперше вдосконалено технологію концентрування пюреподібних плодових мас за рахунок використання холодного протирання та фракціонування. Вперше використано холодний спосіб протирання для зниження в'язкості пюреподібної яблучної маси, що покращило процес її концентрування. Обгрунтовано умови переходу протопектину яблук в розчинну форму та розраховано кінетичні константи швидкості руйнування протопектину за технологічної переробки яблук на пюре. Встановлено залежність реологічних характеристик протертої яблучної маси від вмісту розчинного пектину, масової частки м'якоті та дисперсного складу. Визначено параметри процесу переробки яблук на тонкопротерту масу й її фракціонування. Вперше визначено вплив холодного способу протирання яблук на загальний вміст забруднюючих речовин хімічної природи. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА388866 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|