Жукова В. Ф. Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / В. Ф. Жукова; КМ України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2012. - 20 c. - укp.Обгрунтовано використання комплексних антиоксидантних композицій для передзбиральної обробки плодів томата, що дозволяє подовжити строк їх зберігання без суттєвої втрати якості та харчової цінності. Досліджено вплив композицій на тривалість зберігання, товарну якість, природні втрати маси, рівень ураження мікробіологічними та фізіологічними захворюваннями, зміни основних компонентів хімічного складу плодів томата. Проведено впровадження запропонованої технології у виробництво, наведено дані про економічну ефективність. Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА387981 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|