Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000494606<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Роговий І. С. Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / І. С. Роговий; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 18 c. - укp.Встановлено, що використання напівфабрикату кісткового харчового дозволяє одержати пісочний напівфабрикат з високими фізико-хімічними й органолептичними показниками якості. На основі експериментальних досліджень розроблено рецептури та технологію напівфабрикатів пісочних випечених солодкої та солоної групи з використанням напівфабрикату кісткового харчового та виробів на їх основі. Нова продукція характеризується підвищеним вмістом біоорганічних сполук кальцію та нижчою енергетичною цінністю. Проведено апробацію нових технологій на підприємствах харчування та кондитерської промисловості м. Харків, м. Житомир, м. Полтава та м. Ніжин та визначено економічний ефект від їх упровадження. Індекс рубрикатора НБУВ: Л868-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА388557 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|