РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000494733<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Османова Ю. В. 
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ю. В. Османова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 20 c. - укp.

Обгрунтовано доцільність використання у технологіях паштетів печінкових напівфабрикату з топінамбуру та цикорію. Визначено технологічні параметри одержання напівфабрикату з топінамбуру та цикорію з заданими функціонально-технологічними властивостями, що дозволить використовувати його у технологіях паштетів печінкових. Встановлено позитивний вплив напівфабрикату з топінамбуру та цикорію на покращання вологозатримувальної, вологозв'язувальної й емульгувальної здатності та стабілізації системи паштетних печінкових мас. Розроблено технології й асортимент паштетів печінкових з використанням напівфабрикату з топінамбуру та цикорію, визначено їх харчову та біологічну цінність, обгрунтовано умови та терміни зберігання. Розроблено нормативну та технологічну документацію, здійснено впровадження нових технологій паштетів печінкових на підприємствах м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства, розраховано економічний ефект від впровадження.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.6 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА389235 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського