Ішкова О. М. Товарознавча оцінка нових сортів озимої м'якої пшениці для виготовлення хліба : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. М. Ішкова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 21 c. - укp.Обгрунтувано використання нових сортів озимої м'якої пшениці під час виробництва хліба. Доведено доцільність використання нових сортів озимої м'якої пшениці, які за умов вирощування у Донецькій області характеризуються більш високим, ніж у традиційних сортів, продуктивним і адаптивним потенціалом. Вивчено вплив зовнішніх чинників на показники якості зерна озимої м'якої пшениці та продукти його переробки. Досліджено хімічний склад, фізико-хімічні, хімічні, мікробіологічні, органолептичні показники та показники безпеки зерна, борошна та хліба з нових сортів озимої м'якої пшениці. Встановлено високий рівень якості за всіма складовими схеми "зерно-борошно-хліб". Розроблено й апробовано метод ідентифікації ГМО у зерні та продуктах його переробки на основі використання газорозрядної візуалізації біолектрографії. Розраховано економічну ефективність виробництва хліба з нових українських сортів озимої м'якої пшениці. Індекс рубрикатора НБУВ: Л821.2 + Л83-310.67
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА389394 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|