РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000494855<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Скляр В. О. 
Розвиток теорії та технології деформування безперервнолитих сортових заготовок на стадії кристалізації та їх наступної прокатки у прямокутних калібрах : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.03.05 / В. О. Скляр; ДВНЗ "Донец. нац. техн. ун-т". - Донецьк, 2012. - 20 c. - укp.

Вирішено актуальну науково-технічну задачу щодо удосконалення технології деформування безперервнолитих сортових заготовок на стадії неповної кристалізації та вдосконалення технології їх подальшої прокатки в прямокутних калібрах. Вперше методами фізичного моделювання процесу двостадійного деформування безперервнолитих сортових заготовок прямокутного перетину на стадії неповної кристалізації проведено оцінювання ефективності нової схеми деформування та розкрито механізм проникнення деформації в середину заготовки. Одержали подальший розвиток уявлення про механізм виправлення початкової "ромбічностї" безперервнолитої заготовки під час прокатки в прямокутних калібрах. На підставі розроблених рекомендацій прокатана дослідно-промислова партія кутникового профілю 125x80x10 мм з безперервнолитої заготовки.


Індекс рубрикатора НБУВ: К616.33-1 + К621.3-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА389845 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського