Палько Н. С. Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Н. С. Палько; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 24 c. - укp.Обгрунтовано аспекти формування споживних властивостей нових пісочних тістечок покращаного складу з природними домішками (борошна горохового, ядер насіння соняшника, порошку пастернаку, олії насіння винограду, варення кизилового, горіхового, журавлинового й обліпихового, цукатів з моркви та пастернаку, пектину яблучного), які сприяють збільшенню в них вмісту незамінних амінокислот, поліненасичених жирних кислот, макро- та мікроелементів і вітамінів. Досліджено залежність між зміною якості пісочних тістечок під час зберігання та використаними домішками. Вивчено вплив сучасних пакувальних матеріалів на збереженість якості пісочних тістечок у процесі зберігання. Доведено доцільність використання пакетів з металізованого поліпропілену і з поліетилену та поліаміду у поєднанні з модифікованим газовим середовищем, які характеризуються високими бар'єрними властивостями. Розраховано економічну ефективність від впровадження нової продукції у виробництво й обгрунтовано соціальну ефективність від її споживання. На нові пісочні тістечка розроблено та затверджено нормативну документацію й одержано патенти України на корисну модель. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА391648 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|