Олійник С. І. Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / С. І. Олійник; МОНМС України, Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 c. - укp.Проаналізовано сучасний стан міжнародних та вітчизняних вимог до води, технології її кондиціювання та визначено шляхи удосконалення. Встановлено раціональні значення фізико-хімічних показників води підготовленої та вплив цих показників на органолептичні показники та стійкість лікеро-горілчаної продукції. Удосконалено спосіб кондиціювання води з мінімізуванням показників прозорості та забарвленості, органічних сполук, заліза, марганцю та азотовмісних мінеральних сполук. Удосконалено класифікацію вод лікеро-горілчаних заводів України та апаратурно-технологічну схему удосконаленої технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва. Річний економічний ефект від впровадження удосконаленої технології у порівнянні з базовою становить 420 тис. грн./рік для лікеро-горілчаного підприємства продуктивністю 1 млн. дал у рік. Індекс рубрикатора НБУВ: Л873-38
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА394101 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|