РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000497857<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Білоус В. І. 
Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманих низькотемпературним безрозсільним способом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / В. І. Білоус; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 21 с. - укp.

Увагу приділено вивченню споживних властивостей свіжих огірків і малосольних , одержаних низькотемпературним безрозсільним способом. Досліджено хімічний склад, вміст біологічно активних речовин, стан води у різних сортах, поширених у Східній Україні. Вивчено сортову специфіку накопичення токсичних речовин у різних сортах огірків. Проведено комплексне оцінювання якості 20-ти нових сортів і гібридів огірків (Самородок, Смак, Слобожанський, Ксана, Зозуля, Родничок, Водограй, Паркер та ін.). Методом математичного моделювання встановлено оптимальні умови охолодження та дослідження колориметричних показників охолоджених огірків, визначено оптимальний спосіб виробництва малосольних огірків. Розраховано комплексний та інтегральний показники якості малосольних огірків, виготовлених новим способом. Вивчено зміни органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників нового продукту під час зберігання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.410.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА393801 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського