РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000498162<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Туз Н. Ф. 
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Н. Ф. Туз; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. - укp.

Увагу приділено актуальному для харчової промисловості завданню вдосконалення технології желейного мармеладу шляхом використання дрібнодисперсних порошків різних кольорів (з каротиновмісної, хлорофіловмісної й антоціанової рослинної сировини), одержаних за допомогою кріогенного подрібнення, що дозволяє виробляти продукцію високої якості з максимальним збереженням біологічно активних речовин, з яскравим натуральним кольором, зменшеною витратою драглеутворювача та лимонної кислоти, повним виключенням з рецептури мармеладу барвників та ароматизаторів. Встановлено вплив екстрактів кріас-порошків на функціональні властивості драглів агару. Визначено раціональні концентрації кріас-порошків і вдосконалено технологію традиційного мармеладу. Досліджено основні показники якості мармеладу желейного з екстрактами кріас-порошків та визначено біологічну цінність готових виробів. Надано інтегральну оцінку якості нової продукції, розраховано економічну ефективність виробництва.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л861.22-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА394615 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського