РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000498292<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шарпе Г. О. 
Розробка технології швидкозаморожених напівфабрикатів із замороженої м'ясної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Г. О. Шарпе; МОНМС України, Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 c. - укp.

Науково обгрунтовано й експериментально доведено доцільність використовування замороженого блочного м'яса без розморожування у виробництві швидкозаморожених напівфабрикатів. Одержано нові дані про стан води, білків, кристалоутворення, мікроструктуру тканин м'яса у разі доморожування м'ясної сировини. Визначено вплив температури сировини за її технологічної переробки на якісні показники готової продукції, що дозволяє встановити раціональні технологічні параметри. На основі аналітично-експериментальних досліджень одержано нові дані щодо позитивного впливу використання замороженої сировини на харчову та біологічну цінність, зниження зашкоджуючої дії заморожування на білки м'яса, розвиток окисного псування жирів, втрати маси та мікробіологічні показники за тривалого зберігання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.216 + Л924

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА395076 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського