Закалов О. В. Проектування підприємств харчової промисловості : [навч. посіб.] / О. В. Закалов; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Тернопіль, 2013. - 375 c. - Бібліогр.: с. 364-366 - укp.Розглянуто особивості проектування нових та реконструкції діючих заводів і цехів харчової промисловості. Викладено основні відомості про організаційну структуру та склад промислових підприємств, матеріали, необхідні для підготовки вихідних даних з проектування. Розкрито стадії та етапи проектування заводів і цехів. Наведено довідко-нормативні дані, які використовуються проектними організаціями під час виконання проектних робіт. Показано можливості застосування сучасних і прогресивних технологічних процесів та обладнання для виготовлення харчових продуктів, механізації та автоматизації технічних операцій, завантажувально-розвантажувальних, транспортних і складських робіт. Запропоновано методологію розроблення компонувальних вирішень промислових будівель і планів розміщення технологічного обладнання, показано особливості проектування систем технічного обслуговування та ремонту обладнання, транспортного та складського господарства заводу, основних конструктивних елементів будівель і споруд підприємств харчової промисловості. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-4 я73Н721.7-02 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА765958 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|