Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000501244<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Літвінова І. О. Медико-біологічні дослідження рубаних м'ясних напівфабрикатів з комплексною добавкою "Мальтовин" / І. О. Літвінова, О. М. Савінок, Л. М. Шафран, О. В. Третьякова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12. - С. 90-95. - Бібліогр.: 38 назв. - укp.Наведено результати медико-біологічних досліджень щодо впливу домішки з антиокиснювальними властивостями "Мальтовин" на стан антиоксидантної системи тварин за біохімічними показниками - активністю ферментів антиоксидантного захисту тя рівня перекисного окиснення ліпідів у лабораторних тварин. Встановлено, що тривале споживання напівфабрикатів з харчовою домішкою не викликає негативних функціональних зрушень у метаболізмі та стані основних фізіологічних систем організму. Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|