Віндюк А. Структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності / А. Віндюк // Молодь і ринок. - 2011. - № 5. - С. 76-81. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Наведено та розглянуто мотиваційний, когнітивний, діяльнісний, особистісний, здоров'язбережувальні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності. Встановлено складові якостей особистості вказаних фахівців. Визначено структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з готельно-курортної справи до професійної діяльності: мотиваційний компонент передбачає наявність відносно стійких рис особистості, які визначають ефективність діяльності в системі "людина - людина", наявність бажання досягти високих результатів у навчанні майбутній професії. Індекс рубрикатора НБУВ: Ч518.14(4УКР) р30
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24982 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|