Віндюк А. Етапи професійної підготовки майбутніх фахівців з готельно-курортної справи в умовах ступеневої освіти / А. Віндюк // Молодь і ринок. - 2011. - № 6. - С. 67-70. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Розглянуто зміст етапів професійної підготовки майбутніх фахівців з готельно-курортної справи: мотиваційно-адаптаційний, теоретико-практичний та контрольно-оцінювальний. Охарактеризовано кожен етап завданнями, змістом, особливостями навчальної діяльності студентів. Приділено особливу увагу мотиваційно-адаптаційному етапу, який закріплює інтерес до обраної професії. Індекс рубрикатора НБУВ: Ч518.14(4УКР) р30
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24982 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|