Гусечко Л. Вимоги роботодавців до професійної підготовки кваліфікованих робітників ресторанної справи / Л. Гусечко // Молодь і ринок. - 2012. - № 11. - С. 134-138. - Бібліогр.: 17 назв. - укp.Висвітлено основні вимоги роботодавців до професійної підготовки майбутніх фахівців рестораної справи. Акцентовано увагу на тому, кому роботодавці віддають перевагу як кандидатам на робоче місце. Визначено, якими професійними вміннями та навичками повинен володіти майбутній фахівець ресторанної справи, щоб одержати відповідну роботу. На підставі аналізу вимог роботодавців до професійної підготовки фахівців ресторанної справи можна зробити висновок, що майбутній фахівець не повинен бути вузьким спеціалістом, він має володіти декількома суміжними професіями. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-640
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24982 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|