РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000503848<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Черевко О. І. 
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування : монографія : у 3 ч.. Ч. 2. Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, М. Л. Серік, І. С. Роговий; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 137 c. - Бібліогр.: с. 122-137 - укp.

Викладено наукові підходи до розширення спектра використання напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) шляхом розробки технології виробів із пісочного тіста з додаванням НКХ. Розглянуто сучасні тенденції збагачення борошняних кондитерських виробів на мінеральні речовини. Наведено комплекс даних щодо наукового обгрунтування технлогічних параметрів виробництва напівфабрикату пісочного випеченого з використанням НКХ, впливу НКХ на його функціонально-технологічні властивості. Оцінено якість запропонованих технологій.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3 + Л994-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: В355317/2 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського