Пересічний М. Електроактивована вода у харчуванні людини / М. Пересічний, Д. Федорова // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 70-86. - Бібліогр.: 26 назв. - укp.
Систематизовано результати сучасних наукових досліджень щодо якості питної води з різних джерел в Україні. Проведено детальний аналіз підходів до встановлення категорії якості питної води за визначеними характеристиками основних показників. Обгрунтовано доцільність і перспективність використання в харчуванні людини питної води високої якості за гідробіологічними показниками - від'ємним значенням окиснювально-відновного потенціалу та резонансною мікрокластерною структурою.
Шифр НБУВ: Ж25522Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"