Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000510927<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26 - 27 верес. 2013 р., Євпаторія / ред.: О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 c. - укp. - рус.Досліджено використання способу "Sous Vide" в технології кулінарної продукції. Вивчено сучасні тенденції міні-пивоварень ресторанного типу в м. Луганськ. З'ясовано вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів. Приділено увагу маркетинговим стратегіям підвищення конкурентоспроможності підприємців індустрії гостинності. Розглянуто навчання персоналу як один із засобів підвищення рівня сервісу в закладах ресторанного господарства. Проаналізовано економічні баланси продуктів і послуг господарських систем сфери харчування населення. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14 я431 + У9(4УКР)441.357 я431 + У9(4УКР)441.358 я431
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА783546 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|