РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000511408<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Панченко О. В. 
Кондитерська галузь України: стан та перспективи розвитку / О. В. Панченко, О. В. Коваленко, О. П. Печенога; НААН України, Ін-т прод. ресурсів. - Київ : ННЦ "ІАЕ", 2014. - 66 c. - укp.

Вивчено стан та перспективи розвитку кондитерської галузі України. Наведено основні показники і тенденції розвитку кондитерських підприємств. В контексті маркетингового підходу обгрунтовано соціально-економічні чинники зростання попиту на кондитерські вироби. Досліджено ємність і структуру вітчизняного ринку кондитерських виробів. Розглянуто шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників. Визначено стратегічні напрями активізації зовнішньоекономічної діяльності. Проаналізовано виробничі можливості та сировинну базу кондитерських підприємств. Встановлено, що кондитерська галузь найбільш чутлива до впровадження комплексу маркетингу, який дозволяє підприємствам покращити вивчення поведінки споживачів, сприяє формуванню механізму лояльності до торгових марок, а також вибору маркетингової конкурентної стратегії на внутрішньому та зовнішньому ринках.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.7

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА784363 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського