РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000511410<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бокій О. В. 
Ринок хлібобулочних і макаронних виробів: потреби суспільства та потенціал забезпечення / О. В. Бокій, О. В. Коваленко, О. П. Печенога; НААН України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ : ННЦ "ІАЕ", 2014. - 95 c. - Бібліогр.: с. 67-69 - укp.

Висвітлено основні тенденції та чинники розвитку ринку хлібобулочних і макаронних виробів. Приведено вимоги законодавства щодо забезпечення продовольчої безпеки держави. Досліджено сучасний стан додержання фізіологічно необхідних норм споживання хлібобулочної продукції та макаронних виробів, ємність і структуру ринку. Викладено вплив соціально-економічних чинників на зростання попиту на хлібобулочну продукцію. Проаналізовано основний потенціал ринку, його виробничу і сировинну базу, експортні можливості. Розглянуто конкурентне середовище на рівні виробників, споживачів і торговельних мереж. Подано прогнозні показники розвитку галузі.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.512.2 + У9(4УКР)421.512.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА784361 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського