Малакі І. С. Удосконалення технології виробництва комбікормів для сільськогосподарської птиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / І. С. Малакі; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 20 c. - укp.Запропоновано новий спосіб переробки томатних вичавок в кормові добавки в процесі виробництва комбікормів для сільськогосподарської птиці. Науково обгрунтовано та розроблено режими змішування й екструдування суміші подрібненого зерна кукурудзи, подрібнених відходів томатного виробництва та мінеральної сировини, які забезпечують необхідну якість томатної кормової добавки. Досліджено фізичні властивості, хімічний склад і санітарну якість томатних вичавок, проведено оцінку допустимих термінів зберігання томатних відходів. Удосконалено технологічний спосіб консервування вологих томатних вичавок. Досліджено зміни фізичних властивостей, хімічного складу та санітарної якості томатної кормової добавки в процесі її екструдування та зберігання. Розроблено рецепти комбікормів для курей-несучок продукційного періоду вирощування, які за продуктивною дією відповідають нормам годівлі. Наукову новизну підтверджено результатами аналізу літературних і патентних джерел, а також деклараційними патентами на корисну модель "Спосіб виробництва кормової добавки" (№ 92236, № 92237). Індекс рубрикатора НБУВ: Л824.2-3 + П545.183
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА410803 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|