Krause J. Economic evaluation of the position of sugar companies compared to food producers (the case of Czech Republic) / J. Krause // Актуал. проблеми економіки. - 2014. - № 7. - С. 187-193. - Бібліогр.: 193 назв. - англ.
Проаналізовано окремі фінансові показники виробників цукру Чеської Республіки за 2007 - 2011 рр., які порівняно з аналогічними показниками виробників продуктів харчування. В аналізі фінансових індикаторів головним методом став бенчмаркинг. Аналогічна модель застосовується і Міністерством промисловості та торгівлі Республіки Чехія. Для авторської калькуляції використано дані фінансової звітності цукровиробників. У цілому можна констатувати, що на загальному тлі сектора продуктів харчування цукровиробники демонструють значні успіхи.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"