Чепок Р. В. Особливості графічної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / Р. В. Чепок // Пед. науки : зб. наук. пр.. - 2011. - Вип. 58. - С. 404-407. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Розглянуто шляхи покращання графічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи в процесі вивчення нормативних навчальних дисциплін: «Інженерна графіка», «Інженерне обладнання будівель», «Дизайн готельних та ресторанних комплексів». Рассмотрены пути улучшения графической подготовки специалистов гостинично-ресторанного дела при изучении нормативных учебных дисциплин: «Инженерная графика», «Инженерное оборудование зданий», «Дизайн гостиничных и ресторанных комплексов». Considered the ways of the improvement of the practical training of the specialists of the hotel-restaurant business for the studying of the normative educational disciplines: an engineering graphics, an engineering equipment of the buildings and a design of the hotel and restaurant complex. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14 р3 + У9(4УКР)441.357 р3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69843 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|