РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000515874<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Соломон А. М. 
Розробка технологій десертних ферментованих продуктів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / А. М. Соломон; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 19 c. - укp.

На основі теоретичних і експериментальних досліджень розроблено кисломолочні десертні продукти функціонального призначення на основі консорціуму про- і пребіотиків, збагачені рослинними біологічно активними речовинами. Вперше розроблено спосіб прискореного виділення збудника туберкульозу на запропонованому поживному середовищі. Поглиблено знання щодо впливу пектину на розвиток біфідобактерій та фізико-хімічні властивості кисломолочних згустків. Встановлено вплив складу пребіотиків на формування структурно-механічних властивостей кисломолочних десертів. Розширено знання щодо впливу стабілізувальних систем на показники якості кисломолочних десертних продуктів. Встановлено взаємозв'язок компонентного складу і фізико-хімічних властивостей продуктів, що дозволяє прогнозувати термін їх зберігання без зміни якості.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА410432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського