Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000515874<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Соломон А. М. Розробка технологій десертних ферментованих продуктів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / А. М. Соломон; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 19 c. - укp.На основі теоретичних і експериментальних досліджень розроблено кисломолочні десертні продукти функціонального призначення на основі консорціуму про- і пребіотиків, збагачені рослинними біологічно активними речовинами. Вперше розроблено спосіб прискореного виділення збудника туберкульозу на запропонованому поживному середовищі. Поглиблено знання щодо впливу пектину на розвиток біфідобактерій та фізико-хімічні властивості кисломолочних згустків. Встановлено вплив складу пребіотиків на формування структурно-механічних властивостей кисломолочних десертів. Розширено знання щодо впливу стабілізувальних систем на показники якості кисломолочних десертних продуктів. Встановлено взаємозв'язок компонентного складу і фізико-хімічних властивостей продуктів, що дозволяє прогнозувати термін їх зберігання без зміни якості. Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА410432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|