![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000516193<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Карпенко В. П. Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки : навч. посіб. / В. П. Карпенко, З. М. Грицаєнко, Р. М. Притуляк, І. І. Мостов'як, І. Б. Леонтюк; ред.: В. П. Карпенко. - Умань : Сочінський, 2014. - 131 c. - Бібліогр.: с. 130-131 - укp.Висвітлено питання впливу мікроорганізмів різних фізіологічних груп на якість зерна, а також їх позитивну та негативну дію на формування якості продуктів переробки зерна. Увагу приділено мікробіоті окремих видів зернової сировини, борошна та виробів з нього. Наведено характеристику мікроорганізмів-збудників псування зернової сировини та хлібопекарських виробів. Приведено методики мікробіологічних досліджень зерна та продуктів його переробки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л82 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА785729 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|