РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000516193<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Карпенко В. П. 
Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки : навч. посіб. / В. П. Карпенко, З. М. Грицаєнко, Р. М. Притуляк, І. І. Мостов'як, І. Б. Леонтюк; ред.: В. П. Карпенко. - Умань : Сочінський, 2014. - 131 c. - Бібліогр.: с. 130-131 - укp.

Висвітлено питання впливу мікроорганізмів різних фізіологічних груп на якість зерна, а також їх позитивну та негативну дію на формування якості продуктів переробки зерна. Увагу приділено мікробіоті окремих видів зернової сировини, борошна та виробів з нього. Наведено характеристику мікроорганізмів-збудників псування зернової сировини та хлібопекарських виробів. Приведено методики мікробіологічних досліджень зерна та продуктів його переробки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л82 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА785729 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського