Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000522423<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Одарченко А. М. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини : монографія / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 c. - Бібліогр.: с. 149-161 - укp.Розглянуто товарознавчі показники овочевої сировини та сучасні засоби її переробки на напівфабрикати. Увагу приділено формуванню товарознавчих і функціонально-технологічних властивостей замороженого напівфабрикату борщової заправки, її якості в процесі тривалого низькотемпературного зберігання. Наведено технологічну схему виробництва замороженого напівфабрикату борщової заправки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.7 + Л994
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА786228 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|