Козін В. М. Холодильні технології : навч. посіб. / В. М. Козін, В. М. Арсеньєв, Ю. М. Вертепов; Сум. держ. ун-т. - Суми : Сум. держ. ун-т, 2014. - 188 c. - Бібліогр.: с. 187-188 - укp.Розглянуто основні сфери застосування холоду в різних галузях промисловості: технології машинобудування, хімічній технології, медицині, будівництві, гірничодобувній і харчовій промисловості. Подано основні терміни та визначення, часто застосовувані під час опису фізичних, біологічних і фізико-біологічних процесів, що можуть спостерігатися під час холодильної обробки. Особливу увагу приділено холодильній технології харчових продуктів як галузі, де холодильні технології є найпоширенішими як для одержання нових похідних продуктів під час застосування кріоконцентрування, сублімаційного сушіння, фризерування тощо, так і для забезпечення збереження поживних і корисних речовин продуктів харчування. Індекс рубрикатора НБУВ: З392 я73-1 + Л813.7 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА787515 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|