![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000524192<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Єгоров Б. В. Вплив теплової обробки на якість кормової добавки з використанням томатних вичавок / Б. В. Єгоров, І. С. Малакі // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 4/10. - С. 48-53. - Бібліогр.: 21 назв. - укp.Досліджено вплив процесу екструдування на якість кормової домішки з використанням томатних вичавок. Визначено фізико-хімічні властивості та мікробіологічний стан кормової домішки з введенням томатних вичавок до та після екструдування. Встановлено, що проведення процесу екструдування покращує фізичні властивості домішки, збільшує перетравність поживних речовин ферментами шлунково-кишкового тракту птиці, а також значно поліпшує її мікрофлору. Індекс рубрикатора НБУВ: Л824.1/9-3 + П545.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|