Прісс О. П. Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів / О. П. Прісс, А. С. Кулик // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 4/10. - С. 53-58. - Бібліогр.: 24 назв. - укp.Досліджено вплив антиоксидантних препаратів на зміни кольору під зберігання зелені петрушки, огірків і кабачків. Для сповільнення розпаду хлорофілів, каротиноїдів і підтримання високої якості овочів, що мають зелене забарвлення, запропоновано післязбиральну теплову обробку розчином антиоксиданту, що містить хлорофіліпт, для огірків і кабачків і використання живильного розчину з антиоксидантами для петрушки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|