Катрук М. І. Формування споживних властивостей книги як особливого товару / М. І. Катрук, В. С. Лукашов // Поліграфія і вид. справа. - 2014. - № 3. - С. 87-90. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Наведено результати дослідження споживних властивостей книги з позицій сучасного товарознавства. Окреслено шляхи подальшої оптимізації маркування книги для підвищення ефективності її вибору під час купівлі.
Індекс рубрикатора НБУВ: Ч618.112.1
Шифр НБУВ: Ж29709Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"