Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 22 - 23 листоп. 2012 р., Київ / ред.: Т. Л. Мостенська, А. О. Заїнчковський, О. І. Драган; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 223 c. - укp. - англ.Обговорено актуальні питання функціонування та розвитку суб'єктів господарювання, а також ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньо-економічної діяльності підприємств. Висвітлено особливості функціонування підприємств харчової промисловості на сучасному етапі розвитку, проаналізовано конкурентоспроможність харчової продукції на національному та світовому ринках, а також ринок праці України. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)305,0 я431 + У9(4УКР)306.7 я431
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА770311 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|