Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000526588<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Тарасенко В. Г. Технологічно-конструктивне обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / В. Г. Тарасенко; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2015. - 20 c. - укp.Здійснено обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів в процесі підготовки до довготривалого зберігання. Запропоновано нове вирішення науково-прикладного завдання, що полягає в збільшенні терміну зберігання овочевої продукції за умов поліпшення харчової цінності та поживних властивостей кабачків і гарбузів шляхом оптимізації режимів механічної та термічної обробки та розробки необхідного конструктивного оснащення. Розроблено конструктивну схему пристрою для підморожування матеріалів, який надає змогу проводити попереднє підморожування нарізаних овочів, уникаючи явища злипання під час довготривалого зберігання. Обгрунтовано товщину підмороженого шару та запропоновано рівняння для визначення необхідної тривалості підморожування. На основі дослідження адгезійних властивостей визначено температуру підморожування кабачків і гарбузів. Досліджено вплив низьких температур на біохімічні та мікробіологічні показники заморожених овочів. Розроблено нормативно-технічну документацію, а результати досліджень впроваджено у виробництво. Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА412109 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|