Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000529562<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Євтушенко О. Апріорний аналіз вибору факторів для оцінки стану охорони праці на підприємствах м'ясної промисловості / О. Євтушенко // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1. - С. 80-85. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Наведено результати експертної оцінки сукупності факторів, вплив яких найчастіше призводить до небезпеки травмування працівників м'ясопереробних підприємств АПК. Обробку експертних даних проведено за допомогою методу апріорного ранжирування факторів. Встановлено ранги та пріоритетність факторів, причин, заходів, які впливають на рівень травматизму під час виконання технологічного процесу на м'ясопереробних підприємствах. Індекс рубрикатора НБУВ: Л92 н6 + У9(4УКР)306.751.21-648
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|