![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000531599<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Старокадомский П. Л. Лизальбиновая кислота - новый стимулятор всасывания для буккального введения белковых препаратов / П. Л. Старокадомский, И. Я. Дубей // Укр. біохім. журн.. - 2005. - 77, № 6. - С. 79-85. - Библиогр.: 29 назв. - рус.Букальне введення білкових препаратів в організм (через слизову оболонку рота) у порівнянні з іншими методами є безпечним та зручним. Однак за ефективністю цей спосіб поки що не може конкурувати з ін'єкцією ліків. Для підвищення ефективності всмоктування білків слизовою оболонкою рота необхідні стимулятори нового покоління, які були б достатньо ефективними, але не призводили до подразнення в ротовій порожнині та неприємного смакового відчуття. Цим вимогам відповідає лізальбінова кислота - продукт лужного гідролізу яєчного альбуміну. Описано спосіб її одержання та основні фізико-хімічні властивості. Показано, що лізальбінова кислота підвищує проникність слизової оболонки рота для низки білкових препаратів. Рекомендовано використовувати її як стимулятор всмоктування для нових букальних білкових препаратів. Індекс рубрикатора НБУВ: Р281.777-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж21341/а Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|