Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000536736<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Прісс О. П. Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів / О. П. Прісс, В. М. Малкіна, В. В. Калитка // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11. - С. 38-41. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Запропоновано методику визначення узагальненої інтегральної оцінки антиоксидантного статусу плодових овочів на базі методу аналізу ієрархій. Проведено ранжування компонентів антиоксидантної системи захисту тканин плодових овочів. Серед досліджуваних овочів найвищий антиоксидантний статус у плодів перцю, мінімальний у кабачків. Огірки за рахунок потужної системи високомолекулярних антиоксидантів мають вищу інтегральну оцінку, ніж томати. Індекс рубрикатора НБУВ: П241-272.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|