РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000538267<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бакіров М. П. огли 
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / М. П. огли Бакіров; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 c. - укp.

Обгрунтовано технології домішки йодобілкової та визначено властивості соусів емульсійного типу у разі використання домішок йодобілкової. Науково обгрунтовано одержання домішки йодобілкової, шляхом обробки білка курячих яєць з розчином йодиду калію. Вперше науково обгрунтовано та експериментально підтверджено раціональні режими формування заданих функціонально-технологічних властивостей для виробництва домішки йодобілкової. Вперше обгрунтовано та експериментально встановлено шляхи практичної реалізації функціонально-технологічних властивостей домішки йодобілкової. Вперше науково обгрунтовано технологію соусів емульсійного типу із використанням домішки йодобілкової. Доведено позитивний вплив домішки йодобілкової на технологічні властивості та показники безпечності готових кулінарних виробів. Вперше визначено закономірності змін властивостей емульсійних соусів із використанням домішки йодобілкової у процесі зберігання. Набули подальшого розвитку наукові основи технології соусів емульсійного типу, збагачених на сполуки йоду. За результати наукових досліджень одержано два патенти на корисну модель України №74157 "Спосіб одержання йодобілкового напівфабрикату", №85583 "Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу".


Індекс рубрикатора НБУВ: Л987 + Л991.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА410550 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського