РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000538268<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Гасанова А. Е. 
Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / А. Е. Гасанова; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 21 c. - укp.

Сформовано якость та товарознавчі характеристики бісквітів із використанням еламіну та стевіозиду. Проаналізовано ринок, досліджено споживче сприйняття бісквітів лікувально-профілактичного призначення, а також вплив домішок на формування пінної структури, визначено спосіб уведення еламіну та діапазон досліджуваних концентрацій. Досліджено вплив домішок на поверхнево-активні властивості яєчної суміші та дисперсний склад збитої яєчної маси. Виявлено закономірності впливу еламіну та стевіозиду на рухливість води в системах "збита яєчна маса - еламін"; "збита яєчна маса - стевіозид". Досліджено в’язкість бісквітного тіста з домішками за умов варіювання кількості рецептурних компонентів. Встановлено вплив еламіну та стевіозиду на кількість і якість клейковини борошна, на показники клейстеризації крохмалю. Відпрацьовано рецептурний склад бісквітів із заданими показниками якості. Проведено товарознавче оцінювання якості бісквітів з еламіном та стевіозидом. Визначено вміст йоду в бісквітах з еламіном та розраховано глікемічний індекс бісквітів зі стевіозидом. Проведено дослідження зміни якості розроблених бісквітів під час зберігання та їх комплексне товарознавче оцінювання. Встановлено оптимальні умови та терміни зберігання. Досліджено вплив пакувальних матеріалів на зміни якості розроблених бісквітів. Доведено ступінь засвоюваності йоду під час споживання розроблених бісквітів та їх вплив на вміст гормонів, які беруть участь у регулюванні вмісту цукру в крові. Доведено соціальну та економічну ефективність, проведено інтегральне оцінювання якості бісквітів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л861.1/9 + Л868

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА410551 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського