Мостова Л. М. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : підруч. для студентів ВНЗ / Л. М. Мостова, Н. Ю. Олійник, К. В. Свідло, Т. А. Лазарева; Харків. торг.-екон. ін-т КНЕУ, Укр. інж.-пед. акад.. - Харків : УІПА, 2013. - 451 c. - Бібліогр.: с. 437-444 - укp.Розглянуто сучасні питання харчування людини, особливості лікувально-профілактичного харчування, концепції та теорії оздоровчого харчування. Наведено характеристику та властивості функціональних інгредієнтів, категорії функціональних продуктів. Показано особливості конструювання функціональних харчових продуктів, напрями розробки технології приготування страв функціонального харчування. Запропоновано методики та алгоритми розрахунку та конструювання харчових продуктів функціонального призначення за допомогою сучасних комп'ютерних програм. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123 я73-1 + Л996.5 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: СО33268 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|