РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000538427<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Маєвська Т. М. 
Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Т. М. Маєвська; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 c. - укp.

Обгрунтовано та вдосконалено технологію фаршу з коропа, в результаті промивання електроактивованими водними системами. Проаналізовано стан вітчизняної рибної галузі із зазначенням перспективності переробки культивованого коропа звичайного. Визначено основні технохімічні характеристики його подрібненої м'язової тканини. Розроблено інструментальний метод оцінювання кольору. Описано результати досліджень промивання ставкової сировини розчинами електролітів, електрохімічно активованих водних систем і прісною водою. Запропоновано та оптимізовано технологічні режими процесу промивання подрібнених м'язових тканин коропа. Вивчено якісні характеристики рибних фаршів, одержаних у встановлених режимах, та гелів на їх основі. Запропоновано технологічну та апаратурно-технологічну схему виробництва промитих фаршів із прісноводої риби. Затверджено зміну до чинної ТІ 17:2005. Наведено результати досліджень промитих рибних фаршів під час зберігання. Описано соціальну та економічну ефективність розробленої технології.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л941.3 + Л944

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА412262 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського